Decocut Oy

Decocut Oy syntyi vuonna 2018 rakkaudesta puisiin esineisiin ja käsillä tekemiseen! Kauniiden ja ainutlaatuisten asioiden luominen on heille intohimo.

Decocutin uniikeilla pöytäkoristeilla kruunaat kattauksen kuin kauttauksen! He leikkaavat upeat, korkealaatuisesta ja kotimaisesta koivusta valmistetut kakkukoristeet, lasi- ja servettirenkaat, lasi- ja pannunaluset sekä nimikyltit. Puun lisäksi myös makrameeta käytetään koristamaan tuotteita.

Leikkuutuotteet valmistetaan räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan. Esineitä leikataan myös asiakkaan omien kuvien perusteella, kuten yrityksen logolla. Decocutin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa kertomaan miten leikkaus koivusta onnistuisi ja viemään suunnittelun yhteistyössä loppuun!

Decocutin tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki. Laserpaja sijaitsee Jyväskylässä, jossa tuotteet valmistetaan alusta loppuun – suunnittelusta aina valmiiseen pakkaukseen saakka. Esineiden valmistuksessa hyödynnetään laserleikkaustekniikkaa, mutta suuri osa valmistusprosessin esi- ja jälkikäsittelystä tehdään käsin.

Kurkkaa lisätietoja Decocutin valikoimasta täältä ja kysy lisää!
Kattaus
KakkukoristeetLasi- ja servettirenkaatLasi- ja pannunalusetNimikyltit
Sijainti:
Jyväskylä
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Alla esimerkkihinnoitteluja Decocutin kattaustuotteista – kysy erikseen räätälöity tarjous!

  • Kakkukoristeet – alkaen 19,90€ / kpl
  • Lasimerkit – alkaen 7,90€ / kpl
  • Servettirenkaat – alkaen 16,90€ / kpl
  • Lasinaluset – alkaen 9,90€ / kpl
  • Nimikyltit – alkaen 9,90€

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Decocut Oy