CircEntropia

CircEntropia on Marjukka Mykkäsen ja Pihla Aarnisalon muodostama pariakrobatia ja aerial straps -duo.

Berliinin Die Etagen ammattisirkuskoulusta valmistumisen jälkeen duo on esiintynyt mm. festivaaleilla, klubeilla, syntymäpäivillä, teattereissa, häissä, yritystapahtumissa ja risteilyaluksilla. Kokemusta parille on karttunut niin Suomesta kuin suurilta kansainvälisiltä esiintymislavoilta.

Ainutlaatuiset esitykset saavat katsojan haukkomaan henkeään parin tehdessä uskomatonta akrobatiaa ilmassa. Esitykset sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien kohokohdaksi pienistä yksityistilaisuuksista aina suuriin yritysjuhliin.
Ohjelma voidaan suunnitella myös asiakkaan toiveiden pohjalta!

Esiintymisten lisäksi Marjukka ja Pihla järjestävät myös pariakrobatiatyöpajoja, joissa osallistujat pääsevät itse tutustumaan akrobatian saloihin.

Duo aerial straps (remmit)
Oletko valmiina näkemään dynaamista, vahvaa ja kaunista pyörivää liikettä ilmassa?
Tätä lajia ei Suomessa usein näe, sillä se on paremmin tunnettu erityisesti ulkomailla isoissa ja näyttävissä produktioissa!
Strapsien viehätys perustuu niiden vauhdikkuuteen ja ilmavuuteen, unohtamatta jännittäviä ja voimaa sekä notkeutta vaativia duo-tekniikoita.
Myös ilmaesitystä voi tilata joko koko perheen versiona tai rohkeampana burleskihenkisenä numerona.
Esiintyjillä on myös siirreltävä ilmateline, joka mahdollistaa esiintymisen melkein missä vaan!

Pariakrobatia
Hauskaa ja taitavaa pariakrobatiaa! CircEntropia sirkusduon pariakrobatia-esitykset
ovat tilattavissa kaikenlaisiin tapahtumiin ja kaikenlaisille yleisöille. Esitykset vaihtelevat sensuellista ja notkeasta variete-tyylistä vauhdikkaaseen lattia-akrobatiaa yhdistelevään huumorimaisempaan numeroon.
Heidän omaperäisen viihdyttävä tyylinsä on yhdistellä esityksissään pariakrobatian lisäksi notkeusakrobatiaa (contortion), käsilläseisontaa ja capoeiran elementtejä.

Ota yhteyttä ja sovi juuri teille sopiva esitys!
Akrobatia
PariakrobatiaDuo aerial strapsPariakrobatiatyöpajatAkrobatia duoLattia-akrobatiaVarieteeNotkeusakrobatiaKäsilläseisontaSirkusduo
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
  • Hinnoittelusta sovitaan esitys- ja tapahtumakohtaisesti toivotun kokonaisuuden mukaan. Kysy räätälöity tarjous juuri teidän tilaisuuteen.
  • Mahdollisuus toteuttaa myös pariakrobatiatyöpajoja.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Marjukka & Pihla
Circentropia