Canto Group Oy

Canto Group Oy – Yhteistyökumppanisi tapahtumatekniikassa!

Canto Group Oy on yli 25 vuoden kokemuksen omaava tapahtumatekniikan toimija joka on järjestänyt tuhansia tilaisuuksia, joissa tapahtuman tekniikasta huolehditaan alusta loppuun.

Canto Group Oy asiakaslupaus on, että tapahtumatekniikka on heillä hallussa. Kun olet järjestämässä tilaisuutta, jossa ääni kuuluu ja tekniikka toimii – on Canto Group Oy oikea yhteistyökumppani sinulle!

Canto Groupissa on kymmenien miestyövuosien kokemus livestä yhdistettynä ripeyteen ja joustavuuteen. Siksi he ovatkin livetuotantojen paras kumppani! Saat Canto Groupilta vuokrattua tekniikan niin pienille klubikeikoille kuin pitkille kiertueillekin.

Kattavasta valikoimasta löytyy tekninen tuotanto tapahtumaasi varten. Oli kyseessä sitten messutapahtuma, lanseeraustilaisuus taikka mikä tahansa muu kokonaisuus, hoitaa Canto Groupin ystävällinen henkilökunta ja laadukas kalusto tilaisuutenne näppärästi maaliin.
Ääni- ja valotekniikka
TapahtumatekniikkaKaiuttimetMikrofonitValaisimetAudiotarvikkeet
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Jokaisella tilaisuudella ja asiakkaalla on omanlaisensa tarpeet, joten Canto Group Oy rakentaa räätälöidyt tarjoukset aina asiakkaan toiveiden ja yksilöllisten tarpeiden mukaan!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Canto Group Oy