Camilla Tuominen

Camilla Tuominen on suosittu tunnekouluttaja, kirjailija, kuvittaja sekä Emotion Tracker tunne-startup yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on tehnyt yhteistyötä suomen suurimpien yritysten kanssa ja puhunut 100+ yrityksessä.

Puhujana Camilla on ennenkaikkea innostunut ja intohimoinen. Häntä kiitetään antaneen muille inspiraatiota, innostusta, rohkaisua ja uusia oivalluksia. Hänen puheiden keskiössä ovat tunteet ja oman mielen johtaminen mutta oikea kulma tunteisiin katsotaan aina asiakkaan kanssa yhdessä.

Hän yhdistää puheenvuoroissaan kaikkea rakastamaansa: häntä koskettaneita ja kiinnostavia tutkimusfaktoja, kirjoja, henkilökohtaisia kasvutarinoita ja vahvoja kuvituksia. Hän on puhunut tunteista monille suomalaisille edelläkävijä yrityksille sekä ulkomailla mm. Malmössa, Göteborgissa ja Madridissa.

"Yksilöiden ja yritysten tulevaisuuden kilpailukyky riippuu siitä kuinka hyvät taidot heillä on ymmärtää ja johtaa tunteita."
- Camilla
Puhuja
TunnekouluttajaYritystapahtumatTunneälyJohtaminenTulevaisuusTunteiden johtamien
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Keynote.fi mahdollistaa tapahtuma­järjestäjien ja alan parhaiden ammatti­puhujien nopean ja tehokkaan kohtaamisen. Palvelumme on helppo ja riskitön: Läpinäkyvä ja suoriin kontakteihin perustuva toimintamallimme antaa tapahtumajärjestäjälle mahdollisuuden tavoittaa anonyymisti kaikki keynotepuhujamme yhdellä toimeksiannolla.

  1. Jätä avoin tarjous­pyyntö tapahtumastasi. Yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat suoraan suuren joukon eturivin asiantuntijapuhujia, valovoimaisia juontajia sekä yhteiskunnallisia keskustelijoita. Kaikki puhujamme voivat vastata itse kaikkiin tarjouspyyntöihin.
  2. Saat suoran, räätälöidyn ja varmasti kilpailukykyisen tarjouksen niiltä puhujilta, joille aihe ja ajankohta sopivat.
  3. Valitse puhuja(t) saamiesi tarjous­vastausten perusteella. Voit halutessasi keskustella suoraan tarjouksen jättäneiden puhujien kanssa jo ennen valintaa. Emme velvoita sinua mihinkään, jos kauttamme ei löydy sopivaa puhujaa.

Voit käyttää palveluamme vaikka muiden hakukanavien rinnalla. Kokeile ihmeessä ja huomaa edut itse!

Esimerkkejä Camillan puheenaiheista:

  • Johda tunteita – menesty työelämässä
  • Tunteiden johtaminen on välttämätön metataito tekoälyn aikakaudella.
  • Miten johtaa itseään tämän päivän melun ja paineiden keskellä?
  • Kuinka johtaa muiden tunteita: kohdata vaikeita tunteita tai lisätä virtaa positiivisilla tunteilla?
  • Tunteet ja asiakaskohtaaminen: kuinka ymmärtää paremmin asiakasta?
  • Tunneäly menestystekijänä työelämässä

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Keynote.fi