Bilebändi Groove-It

Groove-It on vuodesta 2017 asti toiminut bilebändi Kokkolasta. Viisihenkisen bändin jäsenet ovat ammattimuusikoita. He ovat keikkailleet erilaisissa juhlissa, muun muassa häissä ja yritysjuhlissa.

Groove-It saa aina räiskyvät bileet aikaan ja yleisön tanssilattialle. Tästä bändi onkin saanut paljon kiitosta! Bändillä on laaja instrumenttivalikoima ja ohjelma suunnitellaan aina tilaisuuteen ja makuun sopivaksi. Bändin vakiovarusteisiin kuuluvat laulu, kitara, basso, rummut, kosketinsoittimet ja taustalaulu. Lisäksi bändin kosketinsoittaja soittaa viulua ja huilua.

Laaja settilista on räätälöity monenlaisten juhlien pohjalta. Yhtye osaa lukea yleisöä taitavasti ja settiä muokataan tarvittaessa keikan aikana.

Groove-It esiintyy kotiseudullaan Pohjanmaalla, mutta lähtee ilomielin keikkareissuille myös muualle Suomeen!


Löydät heidät Facebookista, Instagramista ja YouTubesta: @grooveityhtye
Bilebändi
PopRockSuomi-popIskelmäDiscoSuomirock
Sijainti:
Kokkola
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelu:
  • Kaksi settiä 1300e
  • Kolme settiä 1500e
  • (Yksi setti 45–60 min)
  • + matkakorvaukset

Häätilaisuuksissa hintaan sisältyy kaksi hääparin toivebiisiä.

Keikan rakenne ja bändin kokoonpano ovat neuvoteltavissa. Voimme esiintyä hääkeikoilla duona tai vaikkapa kirkossa akustisena kokoonpanona hyödyntäen erilaisia instrumentteja, kuten viulua, huilua, kitaraa, pianoa tai laulua. Kysy lisää, niin suunnitellaan keikka juuri teidän tilaisuuteenne sopivaksi!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Groove-It