Ben Huuri

Ben Huuri on Suomen kovin mies-kitara-looperi -show, joka on nyt mahdollista tilata esiintymään juuri sinun tilaisuuteesi!

Soolona esiintyvä virtuoosi hurmaa yleisön looperipedaalia sekä kitaraa hyödyntäen. Visuaalisesti takuulla mielenpainuvan esityksen aikana puukengät paukkuvat ja rappaukset irtoavat – keikat nostavat tunnelman takuulla kattoon. Energinen ja yleisöön ammattimaisesti kontaktia ottava live-esiintyjä jää takuulla jokaisen mieleen.

Elektronisia soundeja esitykseen luodaan langattomalla ACPAD-midikontrollerilla, joka on kansainvälisestikin todella harvinainen. Lähin referenssiesiintyjä kansainvälisesti on maailman kuuluisin looperi-esiintyjä Ed Sheeran. Ben Huuri vie keikat visuaalisuudellaan vielä seuraavalle tasolle!

Kansainvälistä pop-musiikkia soittava cover-artisti soveltuu erinomaisesti niin klubikeikkoihin ja yritysjuhliin kuin syntymäpäiväjuhliin sekä häätilaisuuksiin. Kansainvälisten hittibiisien lisäksi Ben Huurilta luonnistuu suomalaisten hittien soittaminen, joten muista toivoa lempikappalettasi.

Ota yhteyttä ja buukkaa Suomen kovin mies-kitara-looperi -show tapahtumaasi!
Trubaduuri
RockPopSuomi-pop
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Jokainen keikka on omanlaisensa kokonaisuus ja lopullinen kokonaisuus räätälöidään kuhunkin tilaisuuteen soveltuvaksi, joten ota yhteyttä ja kerro lisää tilaisuudestanne!

Ben Huuri on kiertänyt Suomen keikkalavoja vuosia, jonka ansiosta vyölle on kertynyt jo yli 500 live-keikkaa. Esiintymisiä on mahdollista järjestää missä päin Suomea tahansa.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Ville Huuri
Ben Huuri