Balloon Lagoon

Balloon Lagoon palvelee asiakkaitaan englanniksi | We help our customers in English!

Balloon Lagoon on täyden palvelun heliumpalloihin erikoistunut toimija Helsingin Punavuoresta. Kaikki pallot tehdään Punavuoren studiossa – juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti!

Balloon Lagoonin erityisosaamista on kotiinkuljetetut ja asiakkaan toiveiden mukaiset heliumpallokokonaisuudet! Valikoimasta löytyy niin heliumpallokimppuja kuin -kaariakin – eikä valikoima rajoitu pelkkiin heliumpallototeutuksiin, kokonaisuuksia on mahdollista luoda juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kerro lisää juuri teidän tarpeista!

Juhli jokaista juhlapäivää Balloon Lagoonin persoonallisilla heliumpalloilla. Balloon Lagoonin heliumpalloissa käytetään korkealaatuisia raaka-aineita ja valmistusprosessissa kiinnitetään erityistä huomiota yksityiskohtiin. Jokainen Balloon Lagoonin valmistama heliumpallo jää takuulla mieleen!

Olit etsimässä juhlapalloja syntymäpäiväjuhliin, baby showereihin, vuosipäiviin, lasten juhliin tai mikäli olet personoitua vappupalloa vailla, Balloon Lagoon on kaikkea mitä etsit – ja vielä enemmän!

Me Balloon Lagoonilla olemme sitä mieltä, että jokainen elämän tärkeä hetki on juhlan arvoinen!
Somistevuokraus
SomistustarvikkeetHeliumpallot
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue
Kaikki Balloon Lagoonin heliumpallot valmistetaan studiotilassa Punavuoressa – jokainen tilaus on omanlaisensa kokonaisuus, joten pyydä tarjousta juuri teidän toivomille heliumpalloille!

Kotiinkuljetus onnistuu pääkaupunkiseudulla!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Balloon Lagoon