Bailubändi Autoradio

Autoradio tarjoaa suomalaista ja kansainvälistä tanssi- ja pop-musiikkia sekä live-karaokea ja omaa musiikkituotantoa erilaisiin tilaisuuksiin!

Häät, synttäribileet, firmanjuhlat, rapujuhlat, kotibileet, ravintolat, baarit, pubit, tanssilavat, ulkoilmatapahtumat sekä pienemmällä kokoonpanolla ja myös akustisesti kirkot, perhejuhlat… näissä kaikissa Autoradio on soinut jo vuodesta 2005 lähtien.

Yhtyeemme koostuu monissa liemissä keitetyistä muusikoista. Kokemusta ja kilometrejä on karttunut koko skaalalta aina pitserian nurkalta festarilavoille. Keikkailemme pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella, mutta kutsun kuuluessa muuallakin.

Mikäli haluat kuulla kaikki ohjelmistossamme tällä hetkellä olevat biisit, niin varaudu järjestämään ainakin 12 tunnin keikka! Tavallisesti soitamme keikoilla 2-3 settiä eli 2-3 tuntia taukoineen. Tutustu meidän Biisilistaan täältä!

Musiikkia pääset fiilistelemään meidän Spotify-sivulla ja YouTubessa! Lisää infoa myös meidän Facebook-sivullamme.

Ota yhteyttä ja järjestetään unohtumaton tilaisuus!
Bändi
RockPopLive-karaokeMusiikkituotantoKotimainenKlassikot
Sijainti:
Järvenpää
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Jyväskylän alue, Kouvolan alue, Lahden alue, Tampereen alue, Turun alue
Tilaisuudet hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti ja tähän vaikuttaa muun muassa tilaisuuden sijainti ja kesto ja muut toiveet keikan suhteen.

Ota yhteyttä ja katsotaan tarkemmat yksityiskohdat kuntoon yhdessä!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Mika Karjalainen
Bailubändi Autoradio