Backman Concerts

Backman Concerts tarjoaa kaunista, helposti lähestyttävää klassista musiikkia. Yhtyeen kokoonpano vaihtelee viulusoolosta, kahden viulun tai viulu-piano duoon ja jopa jousikvartettiin, asiakkaan toiveista riippuen!

Yhtyeen keulahahmona toimii viulisti Frida Backman. Hän on soittanut viulua muun muassa muistotilaisuuksissa, kouluissa, seniorikodeissa sekä pitänyt musiikkimeditaatioita eri kirkoissa. Kokemusta häneltä löytyy monen vuoden ajalta ympäri maailmaa. Jousikvartetti on esiintynyt lukuisissa häissä, luksusristeilyillä, Englannin kuninkaallisille ja Lontoossa USAn suurlähetystössä.

Ammattiopinnot Backman suoritti Suomessa Lahden ammattikorkeakoulussa (Pertti Sutinen), Lontoossa Royal Academy of Music ja Trinity College of Music (Diana Cummings). Yksityisesti opinnot jatkuivat Brien Stait ja Robert Jacoby ohjeistuksella. Opiskeluaikana Backman soitti Lontoon hienostohotellien teesalongeissa kevyempää klassista ja jazzia.

Englannissa Backman on esiintynyt Sibeliuksen, Tsaikovskin, Brahmsin ja Barberin viulukonserttojen orkesterisolistina. Backman kantaesitti Kilpisen viulusonaatin Suomessa ja New Yorkissa yhdessä pianisti Collin Hansenin kanssa.

Kantaesityksiin kuuluvat myös Walter Wolff Integration-sarja sooloviululle, Roger Wanamo Night of the Humble Flea, Zura Dzagnidze Intruder sooloviululle ja taustanauhalle, Harri Wessmanin Vintergatan sopraanolle ja viululle sekä Anna-variaatiot viululle ja pianolle.

Backman Concerts soittaa siis upeita klassisen musiikin teoksia vankalla ammattitaidolla. Kerro lisää tilaisuudestasi ja suunnitellaan sopiva kokonaisuus juuri teidän tapahtumaan!
Viulisti
Klassinen musiikkiViulu-piano duoJousikvartetti
Sijainti:
Raasepori
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Turun alue
Hinnoittelusta sovitaan keikkakohtaisesti tapahtuman sisällön ja kokoonpanon mukaan. Laita viestiä ja kysy tarjous!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Frida Backman
Backman Concerts