Annika Miettinen Photography

Hei olen Annika, energinen ja rento valokuvaaja pääkaupunkiseudulta. Yli 10 vuoden kokemuksella minulta onnistuu niin tapahtumakuvaus, henkilökuvaus, promokuvaus, hääkuvaus kuin cv-kuvauskin. Tykkään kuvata sekä studiossa, että miljöössä. Miljöössä kuvaan mahdollisimman paljon luonnonvalolla, jotta aito tunnelma säilyy mahdollisimman hyvin.

Tyypillisten henkilökuvauksien lisäksi olen tehnyt paljon promokuvauksia muun muassa Ylex:lle ja Pientä pintaremonttia sekä Suomen Surkein Kuski -ohjelmille. Olen myös kuvannut monia tilaisuuksia sekä tuotekuvia mm. Minna Parikalle. Nettisivuillani pääset kurkkaamaan tarkemmin kuvausnäytteisiini kategorioittain.

Mielestäni tilaisuudessa kuin tilaisuudessa kannattaa satsata ammattitaitoiseen kuvaajaan, joka pystyy taidokkaasti ikuistamaan ne tärkeät hetket haastavissakin kuvausolosuhteissa. Myös itsestä ja firman henkilöstöstä kannattaa aina aika ajoin ottaa uudet edustavat kuvat. Upeat kuvat kun ovat aina erottumisvaltti! Liikun tarvittaessa myös muualle Suomeen!

Laita viestiä ja kerro lisää toiveistanne niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus!
Valokuvaaja
YrityskuvausTapahtumakuvausHenkilökuvausPromokuvausValmistujaiskuvausLapsi- ja perhekuvausMallikuvausMatkakuvausElokuvakuvausHääkuvaus
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Henkilökuvaukset alkaen 165€ - pyydä tarjous!
Tapahtumakuvaukset alkaen 250€ - pyydä tarjous!

Dokumentaariset hääkuvaukset:
  • Hääpotretit — 320€
  • Potretit&vihkiminen — 500€
  • 6 h kuvaus — 950€
  • 8 h kuvaus — 1150€
  • 10 h kuvaus — 1350€
  • 12 h kuvaus — 1500€

Hääkuvauspaketit sisältävät suunnittelupalaverin, koevedosgallerian, 2-4 kpl asiakkaan valitsemia virallisia hääpotretteja täysin käsiteltyinä ja kaikki loput hääpotretit (n.80kpl) sekä kaikki vihki- ja juhlakuvat kevyesti käsiteltyinä. Kuvat toimitetaan asiakkaalle täysilaatuisina nettilinkin kautta ja asiakas voi itse teettää kuvia edullisesti sekä jakaa niitä ystävilleen ja sukulaisilleen. Voit tiedustella myös erikseen tarjousta talvi- ja arkipäivän hääkuvauksille.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Annika Miettinen Photography