Yritys

Venuu on tapahtumatilojen hakupalvelu, joka helpottaa sopivan tilan löytämistä. Palvelun käyttö on tilan etsijälle täysin maksuton ja tiloille Venuu on kustannustehokas kanava asiakkaiden tavoittamiseksi.

Tarina

Keväällä 2013 kaksi opiskelijaa, Jerome Saarinen ja Jasu Koponen, päätyivät yhdessä ihmettelemään, miksi tapahtumaa varten sopivan tilan löytäminen tuntui lähes mahdottomalta. Hajanaisten ja huonojen verkkosivujen selailun jälkeen he tulivat johtopäätökseen, että asialle täytyy tehdä jotain.

Ajatus tilojen yhtenäisestä hakupalvelusta alkoi hiljalleen kiteytyä, ja kesän Summer of Startups -kilpailuun osallistuminen potkustarttasi palvelutuotannon uudelle tasolle. Kilpailun aikana konseptin potentiaali realisoitui, ja Venuu julistettiin voittajaksi huikean rap-esityksen saattelemana.

Kohti maailmanvalloitusta

Onnistunut lanseerauskampanja ja mediahuomiota herättänyt Cheek Soundboard olivat omiaan osoittamaan, että Venuun porukka tekee lujaa hommia, mutta aina pilke silmäkulmassa. Tämä näkyy toiminnassamme nyt ja tulevaisuudessa. Haluamme olla auttamassa ihmisiä järjestämään ikimuistoisia tapahtumia upeissa puitteissa.

Tällä hetkellä Venuun tiimissä työskentelee 15 henkilöä, joiden voimin Venuu jatkaa vauhdikasta kasvuaan.

Can we help?

Event industry's top tips

Send feedback!

Need help with using the search service? Or any ideas on how to improve it? You know a venue that is missing from the service? Send us a message!

The name can not be empty.
Incorrect email address
The message can not be empty.
×