VMH-Productions

VMH Productions Oy tarjoaa kaikki kuvauspalvelut saman katon alta!

Photo
Jos tarvitset laadukkaita ja persoonallisia valokuvia itsestäsi, perheestäsi, yrityksestäsi tai yrityksesi tuotteista, niin VMH on oikea valinta. Oli sitten kyseessä konsertti, urheilukilpailu, yrityksen kesäpäivä, perhejuhla, mainoskuvaus, kiinteistökuvaus tmv., olen käytettävissänne. Valikoimastamme löytyy myös ilmakuvaus, 3D ja 360 kuvaus.

Video
Videokuvaus palvelut tehdään asiakkaan tarpeitten mukaan. Laadukkaat ja trendikkäät videot niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.

Live
Meillä on valmiit ratkaisut yritysviestintään, koulutus- ja urheilulähetyksiin sekä moneen muuhun tarpeeseen. Eri käyttötarpeisiin kehitetyt palvelut mahdollistavat monipuolisen ja luotettavan toteutuksen kustannustehokkaasti. Livelähetykset on mahdollista toteuttaa monikameratuotantona ja lähetyksiin voidaan ajaa grafiikkaa asiakkaan tarpeen mukaan. Meillä on käytössämme erittäin laadukas kalusto, joka takaa onnistuneen livelähetyksen.

Markkinointi
Olemme laajentaneet toimintaamme myös markkinoinnin pariin. Meiltä saat apua liiketoimintaasi tehokkaan markkinoinnin keinoin. Tarjoamme apua markkinoinnin suunnitteluun, toteutukseen ja optimointiin. Erikoisalaamme on sosiaalisen median markkinointi ja vangitsevan sisällön luominen. Hoidamme halutessasi kokonaan sosiaalisen median markkinointinne avaimet käteen -periaatteella.
Valo- ja videokuvaaja
TapahtumakuvausValokuvausVideokuvausIlmakuvaus3D-kuvaus360-kuvausLive-lähetyksetStudiokuvaus
Location:
Lappeenranta
Service area:
Helsinki region, Lahti region, Lappeenranta region
Kuvaukset ja projektit hinnoitellaan tapauskohtaisesta. Kysy tarjous!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Patric Huittinen
VMH Huittinen