Virtuaalitapahtumat.fi

Virtuaali- ja hybriditapahtumat yrityksille, yhteisöille, tapahtumatoimistoille ja julkishallinnolle

Autamme tapahtumajärjestäjiä ymmärtämään, miten teknologia voidaan valjastaa menestyksekkäitten tapahtumatuotantojen toteutukseen parhaalla mahdollisella tavalla ja olemme mukana tapahtuman järjestelyissä alusta loppuun.

Olemme Suomen ensimmäinen ja kokenein virtuaali- ja hybriditapahtumatoimisto. Olemme toteuttaneet satoja virtuaalitapahtumia aina kymmenien osallistujien koulutustilaisuuksista tuhansien osallistujien kansainvälisiin messu- ja kongressitapahtumiin. Asiakkaamme ja kumppanimme arvostavat korkeaa tuotannon laatua, vakaata teknologiaympäristöä ja asiantuntijakumppanuutta, joilla varmistetaan onnistunut virtuaalitapahtuma.

Kun haluat tarjota tapahtuman osallistujille kokemuksellisuutta ja vuorovaikutusmahdollisuuksia, tapahtuman virtualisointi verkostoitumisineen, messuosastoineen, keskusteluympäristöineen ja brändäyksineen on oikea valinta.

Olemme rakentaneet virtuaalitapahtumien ympärille osaajien ekosysteemin. Oman asiantuntijahenkilöstömme sekä tuotantotiimimme lisäksi asiakkaiden käytössä on laaja osaajaverkosto, joka kattaa VR/XR/AR-tuotannot, markkinointipalvelut, sisällöllisen tuotannon ammattilaiset ja kuvaus- ja striimaustuotannot Suomen joka kolkassa.
Tapahtumatuotanto
VirtuaalitapahtumatHybriditapahtumatOnline-studioStudiotilatStriimausTapahtuma-alustaHenkilöstötapahtumatKonferenssitSeminaaritMessutYritystapahtumatKoulutustapahtumat
Location:
Helsinki
Service area:
All of Finland
Virtuaalitapahtuma-alusta

Käytössämme on markkinoiden vakain ja johtava teknologia Hopin, joka mahdollistaa niin intiimit yritystapahtumat kuin suuret, jopa satojentuhansien osallistujien kansainväliset tapahtumat. Tapahtuma-alusta on täysin brändättävissä asiakkaan ilmeen mukaiseksi ja navigointi onnistuu millä tahansa kielellä.

Studiotilat ja striimaus

Kokeneet kuvaus- ja striimaustiimimme palvelevat joko kumppaniemme studioissa, asiakkaan valitsemissa tiloissa tai esimerkiksi VALO Hotel Helsingin muokkautuvissa kohtaamistiloissa. Työllistämme osaajia myös pk-seudun ulkopuolella, joten kuvaus- ja striimauspalvelumme ovat saatavilla siellä missä niitä tarvitaan. Kattava kumppaniverkostomme takaa sen, että vaativiin greenscreen- tai VR-tarpeisiinkin löytyy aina ratkaisu.

Online-studio

Kaikki virtuaalitapahtumat eivät vaadi studiotyöskentelyä tai kuvausryhmiä, mutta päälavatasoinen esitysympäristö on silti paikallaan. Online-studiomme on ketterä vaihtoehto keynote-puheenvuorojen pitämiseen etänä. Online-studiosta tuotettava striimi voidaan ohjata samanaikaisesti tapahtuma-alustan lisäksi jopa 30 muuhun kanavaan.

Pyydä tarjous virtuaali- tai hybriditapahtuman toteutuksesta! Tarjoamme asiakkaillemme sekä teknologiaratkaisuja että avaimet käteen -tapahtumapaketteja. Mitä tarkemmat tiedot pystyt antamaan tarjouspyynnön yhteydessä, sitä parempi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Virtuaalitapahtumat.fi