Trio Eskelinen

Trio Eskelinen on kolmen intohimoisen muusikkonuoren vuonna 2016 perustama joka musiikin yhtye.

Soittajien tiedot ja taidot ylittävät monet genrerajat, joten jazz-musiikin spontaanista improvisoinnista voidaan sulavasti siirtyä vaikka suomalaisten klassikkojen tulkintaan.

Yhtyeen pääsolistina toimiva Eero Eskelinen ammentaa uudesta ja vanhasta, niin Wes Montgomeryn perinnöstä kuin modernien jazzkitaristien sävyistä. Komppiparin roolia toimittavat Jussi Hovilainen (basso), sekä Henri Lintula (rummut). Jos tahdot tapahtumaasi taustamusiikkia tai lavaesiintyjän, karismaattinen Trio Eskelinen takaa tiukkoja rytmejä ja vauhdikkaita tilanteita.

Trio soittaa standarijazzia, jolla tarkoitetaan ryhmää vakiintuneita ja suosittuja jazzkappaleita, joita muusikot maailmantähdistä aloittelijoihin ovat käyttäneet improvisointi- ja opiskelupohjinaan.

Ympäri maailmaa on todettu, että standardijazzmusiikin kaanoniin kuuluvat kappaleet ovat nerokasta ja ihmistä tyydyttävää musiikkia. Trio Eskelinen toteuttaa kappaleet intohimolla ja ammattitaidolla – heidän meininkiään voitte käydä fiilistelemässä täällä.

Trio keikkailee erityisesti erilaisissa yritystapahtumissa kesäpäivistä pikkujouluihin, pääsääntöisesti Pääkaupunkiseudun alueella.
Trio
JazzKlassikotPop
Location:
Helsinki
Service area:
Helsinki region
Kysy tarjous juuri teidän tilaisuuteen! Keikat hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Eskelinen Trio