Ramanda Andersson

Ramanda Andersson on yrittäjä, LCF Life Coach ja puhuja. Hänen missionaan on auttaa sinua löytämään merkitys ja rakastumaan elämään! Hänen ohjenuorinaan kulkee itsensä arvostaminen, hyvinvointi sekä läsnäolo.

Ramanda on kilpaillut 15 vuotta alppihiihdossa ja unelmana oli pitkään ollut huippu-urheilijan ura. Yrittäjänä hän on puolestaan toiminut vuodesta 2014 lähtien ja vuoden 2021 hän toimi myös Nuorten yrittäjien puheenjohtajana Varsinais-Suomessa. Ramanda toimii lisäksi Voimavarasi Oyn toimitusjohtajana sekä valmentajana. Tyyppinä hän on sielukas, luonnossa viihtyvä ja urheilua rakastava, joka unelmoi sarjayrittäjyydestä ja muiden yrittäjien tukemisesta. Hän haluaa auttaa ihmisiä koko sydämellään löytämään omat unelmansa, voimaan hyvin, läsnäolosta nauttien!

Hän puhuu kokemusasiantuntijana elämän muutoksesta, tasapainoisesta arjesta ja ajanhallinnasta sekä kunkin oman unelmaelämän rakentamisesta. Ramandan vahvuutena on ihmisläheisyys ja lempeys, inspiroiminen sekä muutoksen aikaan saaminen. Hän on valmentanut yli 10 vuotta motivaation sekä tavoitteiden saavuttamisen parissa. Hän saa aikaan aitoa innostusta ja muutosta, joka kuljettaa matkalla kohti unelmia, niin uran kuin elämän saralla.

Löydä merkitys ja opi rakastumaan elämään – inspiroivan puheen avulla. Tarinoiden, valmennuksellisuuden ja mielikuvamatkojen avulla Ramanda auttaa sinua ja yleisöä tunnistamaan oman merkityksensä ja huomaamaan, miten upeaa elämä voikaan olla, jos vain annamme sille luvan. Muutoksen avain löytyy itsestämme – Ramanda tarjoaa ystävän ja työkalut kävelemään kanssasi muutoksen läpi.

Ramandan valmennukselliset ja oivalluttavat puheet sopivat loistavasti monenlaisiin tilaisuuksiin, kuten työhyvinvointipäiviin, seminaareihin, messuille, sekä muihin yritysten ja organisaatioiden tapahtumiin, erityisesti sellaisiin, joissa tavoitteena on itsensä kehittäminen ja muutoksen tekeminen. Tehdään yhdessä unelmista totta!

"Oli ilo osallistua Ramandan vetämään tilaisuuteen jaksamisteemalla. Vaikka tilaisuus vedettiin etänä, teamsin välituksellä, aika hurahti todella nopeasti. Tunti valui sormien läpi ja Ramandaa olisi kuunnellut mielellään toisen ja kenties kolmannenkin tunnin putkeen. Hänen intohimonsa ja osaamisensa aihetta kohtaan oli mahtavaa ja hän sai myös etänä ihmiset innostumaan keskusteluun. Toivottavasti pian pääsen uudelleen kuuntelemaan häntä!" – Paimion kehitys Oy
Puhuja
UnelmatMotivaatioHyvinvointiMuutosLäsnäoloTavoitteet
Location:
Parainen
Service area:
All of Finland
Hinnoittelusta sovitaan toivotun kokonaisuuden pohjalta. Kerro lisää toiveistanne puheenvuoroon tai valmennukseen, niin suunnitellaan paketti juuri teille!

Puheet voidaan pitää suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi, joko etänä tai paikanpäällä. Ramanda keikkailee koko Suomen alueella!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Ramanda Andersson