Printscorpio

Printscorpio Oy on Aitoolainen lipputehdas ja tekstiilipaino.

Printscorpiolla on kuviteltu kankaita jo vuodeta 1984 lähtien. Valikoimasta löytyvät kaikki tapahtuman järjestämiseen liittyvät kankaalle painetut tuotteet. Printscorpio valmistaa tuotteita isojen festivaalien kokonaisilmeistä pienten perhejuhlien personoituihiun tuotteisiin ja kaikkea siltä väliltä.

Satojen erilaisten tuotteiden joukosta löytyvät mm. liput ja banderollit, esiintymislavan kankaat, kassit, pöytäliinat ja pyyhkeet ja paljon muuta. Tuotteet valmistetaan vastuullisesti Suomessa omassa tehtaassa ja saatavissa myös luonnonmateriaaleista tai kierrätysmateriaaleista valmistettuna. Vuositasolla 25% tuotantoon käytetystä sähköstä saadaan tehtaan katolla olevista 228 aurinkopaneelista.

Tutustu tuotevalikoimaan tarkemmin täältä! Ota yhteyttä ja ylläty kuinka helppoa tapahtuman värittäminen kankailla on. Tuotteiden visuaalinen ilme kannattaa suunnitella niin että niitä voidaan käyttää yhä uudelleen ja uudelleen myös tapahtuman jälkeen.

Asiakkaiden suusta kuultua:
"Salibandyseura Classic käyttää Printscorpio Oy:n värikkäitä näkyvyystuotteita ja -palveluita. Classicin katsojille tarjoamat palvelut uusiutuivat ja monipuolistuivat kaudelle 2021-2022. Uudet palvelut tarjoavat aivan uusia elämyksellisiä tapoja nauttia salibandyviihteestä. Bläk Boksin tapahtumissa luodaan tunnelmaa Printscorpion tuotteilla."
  • Classicin toiminnanjohtaja, Pasi Peltola
Tapahtumanäkyvyys
TapahtumanäkyvyysLiput ja viiritUlkomainonta
Location:
Tampere
Service area:
All of Finland
Printscorpio valmistaa satoja erilaisia tuotteita asiakkaan tarpeisiin – tutustu valikoimaan täältä!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Printscorpio Oy