Lempäälän Juhlatelttavuokraus / Kalusteet & Kattaus

Lempäälän Juhlatelttavuokraus tarjoaa tarvikkeet, hyvän palvelun sekä reilut hinnat juhlaan kuin juhlaan. Jo 15-vuotta toimineella yrityksellä on vankka kokemus alalta sekä paljon ideoita. Tarjontaan kuuluu niin teltat, kalusteet, kylmiöt, ruoka ja juomalaitteet kuin palju, karaoke ja valo- ja äänitekniikka – sekä paljon muuta!

Valikoimasta löydät kattavasti monenlaiset kalusteet juhlatilaan, joilla saat loihdittua vaikka tyhjästä salista istuvan illallisen. Tarvikkeet sopivat loistavasti erilaisiin tilaisuuksiin häistä rippijuhliin sekä pikkujouluihin ja pienempiin yritysjuhliin.

Lempäälän Juhlatelttavuokraukselta saat mm. teltat, pöytäsetit, ruokapöydät, pystypöydät sekä taittotuolit. Myös narikat, esiintymislavat sekä rajaustolpat vuokraat kätevästi samasta osoitteesta.

Kaikki tarvikkeet voit noutaa näppärästi itse Lempäälän Juhlatelttavuokrauksen toimipisteestä Ideaparkkia tuntumasta, moottoritien läheisyydestä Sääksjärveltä. Myös kuljetukset ja asennukset Pirkanmaan alueella onnistuvat – kysy lisää!

Kurkkaa myös lisätietoa Lempäälän Juhlatelttavuokrauksen muista palveluista:

Aina on hyvä syy juhlia!
Kalusteet
PöydätTuolitEsiintymislavatNarikatRajaustolpatRoska-astiatTeltat
Location:
Lempäälä
Service area:
Hämeenlinna region, Helsinki region, Jyväskylä region, Pori region, Tampere region, Turku region
Voit halutessasi vuokrata tarvikkeita aina yksittäisistä kappaleista suurempiin paketteihin. Hinta määräytyy siis toivotun kokonaisuuden mukaan. Kysy tarjous!

Lempäälän Juhlatelttavuokraus toimii pääsääntöisesti Pirkanmaan ja Etelä-Suomen alueella, mutta sopimuksen mukaan myös pidemmälläkin.

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Lempäälän Juhlatelttavuokraus