Pikkujoulut 2021

Löydä parhaat tilat ja aktiviteetit helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä parhaat pikkujoulupaikat

VENN

HELSINKI. Monikäyttöinen ja rentoa ylellisyyttä huokuva tila sijaitsee Helsingin parhailla paikoilla ydinkeskustassa. Täällä riittää tilaa yhteiseen pikkujouluhengailuun!

Iggy's

HELSINKI. Tuo pikkujouluporukkasi trendikkäälle musiikkiklubille. Laita musat päälle, tilaa baaritiskiltä kurkunkostuketta ja ota PA-laitteilla lava haltuun. Ei erillistä tilavuokraa.

Story Kamppi / Lasikabinetti

HELSINKI. Lasiseinäisen kabinetin ikkunoista tähyilet Kampin kattojen ylle. Hurmaavaa ruokaa, muuntautumiskykyinen tila ja loputtomasti mahdollisuuksia tyylikkäisiin pikkujouluihin. Erinomainen sijainti huippukulkuyhteyksien äärellä.

Kino Tapiola

ESPOO. Tuo juhlaporukkasi privaattiin jouluteemaiseen elokuvateatterielämykseen! Privaattivaraus Kino Tapiolassa sisältää myös valoisan aulan ja privaatin baarin käyttöoikeuden, haluamasi tarjoilut voit tuoda mukanasi tai buukata unelmiesi cateringin.

G Livelab Tampere

TAMPERE. Pistä ihka-aidon keikkapaikan äänentoisto tosikoetukselle, ja järjestä päräyttävät esityksientäyteiset pikkujoulut tilavissa puitteissa.

Cigges Club / Juhla-, kokous- & saunatila

TURKU. Juhli Don Draperin tyyliin tunnelmallisesssa tilassa, jossa upottavat sohvat ovat nahkaa, yleisilme skarppi ja sauna kuumana. Toteuta lämpöä huokuvat pikkujoulut luksustyyliin, vaikka aamun pikkutunneille saakka.

Wohls Stall

KIRKKONUMMI. Upeaan uuteen loistoon entisöity kivinavetta huokuu lämmintä tunnelmaa. Kookkaassa juhlatilassa vain mielikuvitus on rajana, tarjoilut saat tilalta ja omat juomat voit tuoda tullessasi.

Pörssitalo

HELSINKI. Pörssitalo on näyttävä kivilinna keskellä kauneinta Helsinkiä - tilausravintolana toimiva Pörssitalo on oikea valinta juhlavia tilaisuuksia varten.

Vietä elämäsi parhaat pikkujoulut 2021! Venuu.fi:stä löydät parhaat isot, pienet, näyttävät tai edulliset juhlatilat pikkujouluihin sekä tekemistä ja ryhmäaktiviteetteja pikkujouluihin juhlaporukalle tai tiimille. Paljon tiloja ja aktiviteetteja, jotka sopivat niin kaveriporukan, firman, harrastusporukan kuin henkilöstön pikkujouluihin, myös etäpikkujouluihin. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa täydellinen tila ja tekemistä pikkujouluihin Venuu.fi:stä!

We use Venuu