Pikkujoulut 2020

Löydä parhaat tilat ja aktiviteetit helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä parhaat pikkujoulupaikat

Hotel Kämp | Symposion

HELSINKI / ETÄJUHLATILA: Huippuvarusteltu, luksushotelli Kämpin upeissa puitteissa sijaitseva monitoimitila yhdistää lähijuhlat etätapahtumaan. Livestriimaa pikkujoulut, heijasta osallistujia jättimäiselle videoseinälle ja nauti kimalluksesta.

Roba Lounge

HELSINKI / PIENI JUHLATILA: Luksustila Roba Lounge on varusteltu sairaalatason ilmansuodattimilla, ja tilavassa tilassa järjestät pienet, turvalliset pikkujoulut ällistyttävissä puitteissa. Keittiö ja erillinen sauna- ja spaosasto kruunaavat pikkujoulut.

Etäelämys: Ruokailo / Vegaaninen etäkokkikoulu

HELSINKI, ETÄAKTIVITEETTI: Järjestä hauskaa, yhteistä pikkujoulutekemistä etänä. Vegaaninen kokkikoulu on lämminhenkinen yhteinen kokkaushetki ja sukellus vegaanikeittiöön – täysin etänä!

Pörssitalo

HELSINKI / ETÄJUHLATILA: Upeat juhlapuitteet pikkujouluillesi tarjoaa Pörssitalo. Kaunis juhlasali on erinomaisella tekniikalla varustettu. Kutsu osa väestä turvallisesti paikan päälle, ja striimaa pikkujoulut esityksineen etäosallistujille.

Rouhea Ravintola Roast / Kabinetti

TAMPERE / PIENI JUHLATILA: Kompakti juhlatila tunnelmallisen ravintolan kabinetissa sopii täydellisesti intiimeihin, pienen porukan pikkujouluihin. Ravintolalta saat ruoan ja privaatin yksityistilan vain omalle porukalle. Kotoisa, lämmin tunnelma kaupan päälle.

Etäelämys: Race Around the World - Jouluerikoinen / Tampere

TAMPERE / ETÄAKTIVITEETTI: Jouluinen etäaktiviteetti on täydellinen, yhteisöllisyyttä kasvattava ja aktivoiva yhteinen tekeminen etäpikkujouluihin.

Saunat.fi Tapiola

ESPOO / PIENI JUHLATILA: Avara saunatila huippumaisemilla hyvien yhteyksien varrella Tapiolassa on täydellinen paikka pienille lähipikkujouluille. Sauna, suihkutilat, keittiö ja patio ovat toimiva yhdistelmä.

Etäelämys: Yhteiskuvassa

ETÄAKTIVITEETTI: Hauskassa etäpuuhassa koko ryhmä pääsee osallistumaan mukaansatempaavaan aktiviteettiin. Persoonallisten selfieiden ottaminen testatussa ympäristössä on hurjan hauskaa, ja täysin turvallista.

Vietä koronaturvalliset pikkujoulut 2020! Venuu.fi:stä löydät parhaat pienet juhlatilat turvaväleillä sekä tekemistä ja ryhmäaktiviteetteja pikkujouluihin. Paljon tiloja ja aktiviteetteja, jotka sopivat niin kaveriporukan, firman, tiimin kuin henkilöstön pikkujouluihin, myös etäpikkujouluihin. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa täydellinen tila ja tekemistä pikkujouluihin Venuu.fi:stä!

We use Venuu